• Alles
 • (7)
  Film
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Overig
 • (2)
  Algemeen
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (19)
  Theater
 • (8)
  Muziek

Powerboostsessie

dinsdag 30 juni 10:00 t/m 12:00 uur

Lift up your energy!

Heb jij ook zo genoeg van dat thuis werken en eindeloos turen naar een beeldscherm op je eenzame zolderkamer? We leven nog, we werken weer, zijn we veranderd? We zijn er weer! Stap de deur uit en kom elkaar ontmoeten bij de powerboost, een sessie om jezelf op te laden met positieve energie, kennis en netwerk.

Voor zzp’ers en thuiswerkers die graag willen sparren en inspiratie opdoen. Je gunt jezelf en je bedrijf het om vitaal te blijven en daarvoor is dynamiek, af en toe een andere omgeving en het fysiek ontmoeten van mensen van grote meerwaarde.

-> We starten met wat luchtige energizers om ‘aan’ te gaan.

-> Daarna volgt een intervisie ronde waarbij je een werkgerelateerde casus in kan brengen waar je ondersteuning bij kan gebruiken. De groep denkt met je mee en we kijken of er ter plekke oplossingen zijn. Je hoeft natuurlijk niet persé een vraag te hebben om mee te doen. Je kan ook ondersteuner zijn en vaak is het horen van andermans verhaal ook heel herkenbaar en verhelderend voor jezelf.

-> We sluiten af met een mini cursus, telkens met een andere expertise vanuit de groep. Dit maal staat in het teken van de wondere wereld van het kernkwadrant; hoe zet je je valkuilen om in kansen en verbreed je zo jouw kwaliteiten.

De powerboostsessie is offline en zal ook niet online gestreamd worden om later terug te kunnen kijken. Dus er bij zijn = meemaken! De sessies worden begeleid door creativiteit coach Gonneke Zoutendijk. Zij wakkert jouw interne vuur aan en biedt creatieve tools om meer plezier te vinden in werk en leven.

Aanmelden:

De sessies zijn vooralsnog gratis en los van elkaar te boeken. geef bij je aanmelding door welke datum of data jij wilt komen.

di. 30 juni 10.00 - 12.00 uur

wo. 8 juli 10.00 - 12.00 uur

Extra optie om samen te lunchen van 12.00 - 13.00 uur is mogelijk tegen betaling bij seats2meet.

Aanmeldlink:

https://www.gonnekezoutendijk.nl/bookings-checkout/powerboost-sessie-s2m


deel deze activiteit

Locatie

Seats2Meet
Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041sg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden