• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (16)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Zomerfeest in Bosvreugd

dinsdag 28 juli 19:00 uur

Foto:

Van 28 tot en met 30 augustus viert De Kwekerij de Zomer én haar 25-jarig jubileum met een feest voor alle zintuigen. Bosvreugd Cultuurbos is het decor voor een festijn waarin cultuur, culinair en ontmoeting samenkomen.

Theater Carousel

De Theatercarousel bestaat uit vijf korte voorstellingen op vijf verrassende plekken. Laat je vijf keer onder dompelen in het eigenzinnige universum van De Kwekerij.

Aansluitend is er -voor wie wil- een rijkelijke en heerlijke maaltijd. Het terras van Bosvreugd is open vanaf 2 uur voor aanvang van het programma en blijft open tot in de kleine uurtjes, met een kampvuur, Lounge DJ en il Giardino segreto (exclusief & hallucinerend).

Il Giardino segreto

In ‘il Giardino segreto’ laten landschapskunstenaar Janne Kusters en theatermaker Joris van Midde zich inspireren door het verschijnsel van het Wood Wide Web. Wetenschappers hebben ontdekt dat bomen en planten via een netwerk van wortels, schimmels en bacteriën met elkaar communiceren. Bezoekers van het Zomerfeest kunnen dit mysterieuze tafereel na zonsondergang ervaren tijdens een hallucinerende tocht langs een verborgen bospad.

Met het kopen van een kaartje steun je de makers

Het jubileumfeest wordt grotendeels betaald uit de kaartverkoop. Onze bevriende makers geven hun tijd en creativiteit zonder garantie vooraf. Met het kopen van een kaartje steun je dus de cultuur in het algemeen en de deelnemende podiumkunstenaars in het bijzonder.

Over De Kwekerij

Theater maken buiten de gebaande paden is voor De Kwekerij eerder uitgangspunt dan uitzondering. De afgelopen 25 jaar is er ongelooflijk veel ervaring en expertise opgebouwd in het werken op bijzondere locaties. In een mix van theater, dans, muziek, poëzie, video, beeldende kunst wordt elke werkelijkheid aangepakt en omgetoverd tot een eigenzinnig universum dat verwondert, confronteert, ontroert, actuele kwesties voor het voetlicht brengt, dialoog opent en mensen in beweging zet.

Makers

Aan het Zomerfeest werken mee: Batja ten Kortenaar (choreografie), Hanne Schillemans (choreografie en dans), Hans Maas (maker, acteur), Janne Kusters (vormgeving, landart), Joost van Dijk (compositie en muziek), Joris van Midde (regie, artistieke leiding), Leon van Egmond (muziek), Lili Kok (dans), Lonne Gosling (maker, acteur), Luc Huisman (techniek en productie), Marcel Roelfsema (maker, acteur), Thomas Boer (maker, acteur), Isabelle Savelkoul (zakelijke leiding en productie).

Kaartverkoop

Kaarten voor het Zomerfeest en de maaltijd worden verkocht via de website van De Kwekerij: https://www.dekwekerij.nl/. Bij Bosvreugd kan uitsluitend cash betaald worden.

Locatie: Bosvreugd Cultuurbos, Reeshofdijk 12 Tilburg

Vrijdag 28 augustus

Voorstelling 19:00 uur (Maaltijd 20:30 uur)

Zaterdag 29 augustus

Voorstelling 16:00 uur (Maaltijd 18:00 uur)

Voorstelling 19:00 uur (Maaltijd 20:30 uur)

Zondag 30 augustus

Voorstelling 16:00 uur (Maaltijd 18:00 uur)

Voorstelling 19:00 uur (Maaltijd 20:30 uur)

Duur voorstelling 90 minuten

Terras en café geopend vanaf 2 uur voor aanvang programma: Vrijdag 17.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur

Let op: je kunt bij Bosvreugd uitsluitend met CASH betalen!

Einde persbericht: Voor vragen kunt u contact opnemen met Isabelle Savelkoul (06-14963476, isabelle@dekwekerij.nl) of Joris van Midde (06-460 22 157, joris@dekwekerij.nl)


deel deze activiteit

Locatie

Bosvreugd Cultuurbos
Tilburg
Reeshofdijk 12
5044vb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden