• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Biodanza bewegen op muziek op jouw manier

donderdag 10 december 19:30 t/m donderdag 16 september 21:00 uur

Ton Jansen

Biodanza een nieuwe gezonde manier van bewegen.

Wie wil er nu niet onbezorgd lekker bewegen op het ritme van de muziek?

Bewegen op muziek zoals het voor jou goed voelt op dat moment. Je wordt er niet alleen lichamelijk fit van op een prettige manier maar ook je hersenen worden en blijven er fit van. Biodanza werkt namelijk volgens een systeem om beiden te bewerkstelligen. Ik heb een 4 jarige opleiding gedaan om samen met jou dit allemaal in gang te zetten op een ontspannen en ongedwongen manier. Dat laatste vind ik heel belangrijk want we moeten al zo veel. Omdat ik ook een opleiding heb gevolgd voor jeugd Biodanza is ook de jeugd welkom in mijn groep.

Spreekt je dat wel aan en klinkt dit als muziek in je oren. Nou dan zou ik zeggen geef je op om samen met onze gezellige groep lekker mee te bewegen. Twijfel je toch nog een beetje of dat wel echt iets voor je is? Geen probleem je mag 3x gratis mee dansen. Is het toch niets voor je? Nou dan ben je weer een ervaring rijker. Daar gaat het toch om, om zoveel mogelijk leuke dingen in je leven mee te maken en ervaren want daar word je blij van.

Denk je dat lijkt me wel wat, geef je dan op via de website www.biodanzametton.nl via contact of bel of app naar Tel 0615177469.


deel deze activiteit

Locatie

Ome Toon
Tilburg
Biestsestraat 38c
5084hg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?Reageren!