• Alles
 • (8)
  Film
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (2)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (21)
  Theater
 • (8)
  Muziek

Hart van Brabant fietsfestijn

zondag 30 juni 9:00 t/m woensdag 3 juli 16:30 uur

Hart van Brabant Fietsfestijn van 30 juni tot en met 3 juli 2019.

Stoer, ruig of rustig fietsen voor een goed doel.

TCT’93 organiseert ook dit jaar weer het vier dagen durend Hart van Brabant Fietsfestijn in Tilburg. Alle dagen kan er vanaf 9.00 uur gestart worden. Er komen meerdere fietsdisciplines aan bod en dus een aanrader voor het hele gezin.

De start- en finishlocatie van zondag 30 juni tot en met 3 juli 2019 is het clubgebouw van R.K.S.V.WERE DI: Sport park Moerenburg Moerenburgseweg 6, 5018TC Tilburg

De kosten zijn voor 4 dagen € 12,00 per persoon of € 17,00 per gezin. Er zijn ook dagkaarten

verkrijgbaar voor € 4,00 per persoon en op vertoon van je NTFU lidmaatschapskaart is er een korting van € 1,00 per dag U kunt kiezen voor 30, 50 of 70 kilometer.

Recreanten, toerrijders en Mountainbikers rijden op zondag ieder afzonderlijke routes door de Brabantse natuur, langs landerijen en bezienswaardigheden zoals pittoreske dorpjes van het Hart van Brabant.

Voor de toerrijders is er de mogelijkheid op zondag om 9:00 uur de100 km achter voorrijders te rijden en de MTB-ers rijden achter voorrijders ca. 45 km richting Regte Heide, Nieuwkerk.

Op woensdag 3 juli 2019 heeft u als deelnemer van het Hart van Brabant Fietsfestijn de traditionele pauzestop bij het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.

Door uw bijdrage middels de consumpties maakt u het mogelijk om de ouders van ernstig zieke kinderen een warm thuis te blijven bieden. Een ziek kind kan toch niet zonder zijn ouders!?

Namens het hele team van vrijwilligers, bestuur en management van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant wensen wij u tijdens het Hart van Brabant Fietsfestijn fantastisch weer toe en vooral veel fietsplezier!

Graag tot woensdag 3 juli.

Franca Adriaans, manager

Hart van Brabant Kempentocht

Op woensdag 3 juli 2019 wordt er voor de 1ste keer een volledig uitgepijlde toertocht georganiseerd.

Ook hier is de startlocatie: R.K.S.V. Were Di

Sportpark Moerenburg, Moerenburgseweg 6 | 5018 TC Tilburg. (map)

U kunt die dag 103 km fietsen door het prachtige Hart van Brabant en door de Noordelijke Kempen. De route is volledig voor u uitgepijld en kan ook via GPS opgenomen worden.

Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur

Inschrijfgeld € 6,00 waarvan € 1,00 wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis.

Leden van de NTFU krijgen € 2,00 korting.

Er is deze dag een bewaakte fietsenstalling gerealiseerd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar hvbfietsfestijn@tct93.nl

R.K.S.V.WERE DI: Sport park Moerenburg is een uitstekende locatie voor een veilige start met mogelijkheden voor parkeren, douchen en het ‘s nachts veilig stallen van de fiets en er is tevens een beperkte mogelijkheden voor het opladen van Uw E-bike.

Voor meer informatie zoals overnachtingsmogelijkheden of inschrijving kan men terecht bij VVV-Tilburg, of op de site van www.TCT93.nl/hvbff

Volg ons op Twitter: @HVBfietsfestijn en/of Facebook: www.facebook.com/HVBfietsfestijn/?ref=bookmarks

Tijdens en na afloop van dit evenement kunnen er foto’s van de aanwezigen worden gemaakt. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden van de vereniging.


deel deze activiteit

Locatie

Sportpark Moerenburg
Tilburg
Moerenburgseweg 6
5018tc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden