• Alles
 • (8)
  Film
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (2)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (21)
  Theater
 • (8)
  Muziek

The Stage

vrijdag 14 juni 20:00 uur

The Stage is een podium in Tilburg, waar woordkunst liefhebbers genieten van een brede groep artiesten. Van dichters en slampoets tot muzikanten en spoken word artiesten. Op dit podium vinden ze allemaal een warme plek en liefhebbende applaus.

The Stage is waar artiesten een plek pakken in een anders woelige wereld. Hier droppen ze energie, liefde, leed, glimlachjes en tranen. Dus kom met ons voelen, kom dromen, luisteren, kom lachen en huilen. Het publiek en de podiumlichten van De Nieuwe Vorst zijn warm in Tilburg…

So welcome, to The Stage…

EDITIE 2: EME

EME is het alias van Emeraude Kabeya, geboren in Kinshasa, Congo en als kleuter verhuisd naar Leefdaal, België.

Als tiener begon ze te experimenteren met coverbands en zong ze in enkele hiphop projecten. Het bleef bij een vrijblijvende hobby tot ze in 2014 door de Leuvense studentenradio Radio Scorpio werd gevraagd om mee te doen aan een bluesgetint All Star-project met een resem muzikanten van verschillende muzikale komaf. Emeraude vond in dat collectief gelijkgezinden aan wie ze enkele van haar songs liet horen. Haar teksten over haar roots, leven, leed en liefde, gecombineerd met haar fantastische soulstem die soms teder, dan weer krachtig klinkt, raakten de 6 andere muzikanten in hun soulvolle ziel: de band rond EME was geboren.

Voortbordurend op Emeraude’s lyrics en flow brengt EME een mix van Soul, R&B en stevige F


deel deze activiteit

Locatie

De Nieuwe Vorst
Tilburg
Willem II-straat 49
5038bd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden