Bij Leon van der Zande Slaapcomfort draait alles om jouw perfecte nachtrust. De beddenzaak biedt de allerbeste boxsprings, bedden, matrassen en toppers aan zodat jij elke avond heerlijk kunt slapen. En nu is het moment daar: ze houden er een totale leegverkoop!

Megakortingen van 20% tot 70% op het hele assortiment! ”Dit is jouw kans om geweldige deals te scoren op, hier enkele voorbeelden van actieprijzen:

• Hoeslakens: slechts €7,50

• Kussens: 2 voor €25,-

• Voorraad boxsprings en matrassen: Tot 50% korting

Na bijna 40 jaar in hetzelfde pand is het tijd voor verandering. We gaan verhuizen omdat we een groter pand nodig hebben voor opslag, zodat we snel kunnen blijven leveren. Dit betekent dat alles weg moet! Wacht niet te lang, want op = op! Bezoek snel onze showroom en profiteer van deze unieke kans. Je zult versteld staan van de deals die we voor je hebben. Bezoek onze winkel en magazijn aan de Boscheweg 235 in Tilburg, waar je ons hele assortiment kunt bekijken en persoonlijk advies kunt krijgen van onze slaapexperts. Voor meer informatie, bel met Leon op 06 15955657. Mis deze geweldige uitverkoop niet en scoor jouw perfecte nachtrust bij Leon van der Zande Slaapcomfort!”