Ben jij er bij? Op 29 en 30 juni is het weer koers in Gilze tijdens de 14e editie van het JRTD Wielerweekend Gilze. Een feest waar door vele actieve en passieve wielerliefhebbers naar uitgekeken wordt.

Het programma is vertrouwd en staat garant voor spektakel met tal van wielerkoersen. Op zaterdag rijden zowel sterke amateurploegen als lokale recreanten de TeleIDEA Ploegentijdrit. Zondag gaat het verder met het Eltra Hart van Gilze met twee criteriumwedstrijden voor mannen en dames en het Vermetten Open Gils Kampioenschap, waarin recreanten strijden voor de eer. De finale van de internationale wegwedstrijd Midden-Brabant Poort Omloop is het slotstuk van een overvolle wielermiddag en wordt vanaf dit jaar mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor MK Packaging Machines. Natuurlijk ontbreekt tussendoor de Regiobank Dikke Banden Race niet in het draaiboek!

Knallende afsluiting met feestorkest Drievoud

Reden genoeg dus voor een bezoek aan het Bisschop de Vetplein. Wat ons betreft het mooiste wielerplein van Brabant. Met foodtrucks, een grote buitenbar en live muziek is het hier twee dagen goed toeven. Met deze editie ook nog eens een knallende afsluiter.

Direct na de finish van de laatste wedstrijd gaat het wielerfeest op de late zondagmiddag door. De band Drievoud, bekend van de Gilse carnavalsmaandag bij De Hooikar, staat garant voor een spetterend optreden. Vanaf een uurtje of 5 gaat het los…

Een groot evenement als het wielerweekend kan alleen een succes worden door de steun van trouwe sponsoren en hulp van vele vrijwilligers. Een woord van dank is hier dan ook zeker op zijn plaats.

Kom de koers van dichtbij meemaken! Wij kijken uit naar twee mooie wielerdagen op en rond het Bisschop de Vetplein in Gilze. Organisatiecomité JRTD Wielerweekend Gilze

Download en bekijk het programmaboekje

Wielerweekend Gilze