Tender Men zit op de grens tussen bro, bromance en romance

De Nieuwe Vorst & DansBrabant presenteren op 24 september de work in progress-presentatie van Tender Men, een dansvoorstelling van Koen De Preter over mannen en gevoeligheden.

Tender Men gaat over de onbevreesdheid, schoonheid en poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

De voorstelling zet de ambiguïteit tussen het stoere en het sensuele in de verf en werpt een licht op onze samenleving waarin we steeds banger zijn om elkaar aan te raken. Koen De Preter creëert een universum waarin mannelijkheid en de gevoeligheid ervan centraal staan. Hij stelt zich de vraag hoe mannen met elkaar om zouden gaan in een wereld zonder homofobie.

Tender Men zit op de grens tussen bro, bromance en romance. Vier internationale dansers - met elk hun eigen dansachtergrond, afkomst en identiteit - staan symbool voor tederheid, kwetsbaarheid en ruwheid.

Donderdag 24 september om 19:30 uur in Theater De Nieuwe Vorst, Willem II-straat 49, Tilburg. Tickets via www.denieuwevorst.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden