Foto:

Specsavers Tilburg Westermarkt viert 20 jaar oog- en hoorzorg

Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien Remko van der Wal die sinds 2000 met veel plezier de Specsavers-winkel in Tilburg runt. 

TILBURG - Op 17 september werden Remko en zijn team verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen.

Bijzondere momenten in winkel

De afgelopen 20 jaar heeft Specsavers Tilburg vele klanten kunnen helpen met hun oog- en hoorproblemen. “Een van de dingen die mij vooral het is bijgebleven, zeker in de beginjaren, is de verbazing van klanten als ze hun bril kwamen ophalen. Ze konden voor veel minder geld net zo goed zien als met hun vorige, duurdere bril. Ook hoor ik regelmatig dat onze oogmetingen elke andere overtreft. Dat blijven mooie dingen om te horen,” zegt Remko van der Wal.

Al 20 jaar een vertrouwd gezicht

Remko is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in de de winkelstraat van Tilburg. We zitten sinds 2014 met de winkel op de Westermarkt en we zijn nog steeds met hetzelfde team. Ik merk dat onze klanten dat enorm waarderen. Wij herkennen hen en zij zien zelf ook steeds weer een vertrouwd gezicht. We proberen er elke dag weer met het team er een gezellige dag van te maken.”

Met veel plezier nog jaren door

Uiteraard hoopt Remko nog jaren met hetzelfde plezier én met het team zijn klanten te helpen in de winkel. “Toen ik 20 jaar geleden begon in het centrum van Tilburg waren we de derde of vierde Specsavers-winkel in Nederland. Nu zijn het er meer dan 140! We zijn in die jaren ontzettend gegroeid op het gebied van oogzorg met onder andere een ooggezondheidsonderzoek door een optometrist en natuurlijk de uitbreiding met hoorzorg. We staan niet stil. Daar wil ik nog heel lang bij horen!”

Maak kans op leven lang gratis brillen

Naast de winkeleigenaar en het personeel worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Tilburg Westermarkt bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen.

Over Specsavers

Specsavers is een snel groeiende retailketen die 143 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Het van oorsprong Britse familiebedrijf is sinds 1997 in Nederland actief en heeft als missie om kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Specsavers Nederland boekte in 2019/2020 een omzet van 156 miljoen EURO.

Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. Alle opticiens en optometristen die werkzaam zijn bij Specsavers hebben een externe optiekopleiding afgerond. Tevens zijn alle audiciens StAr (Stichting Audicienregister) geregistreerd, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd.

Een niet aflatende focus op innovatie maakt dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van goede doelen met een lokaal karakter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden