Foto:

Plantjes en stekjes ruilen op zondag 27 september

Planten stekken en delen is hartstikke hip en er zijn steeds meer leuke initiatieven om plantjes een zo lang mogelijk leven te bieden. Of je hebt gewoonweg potten en planten waarop je bent uitgekeken en je hebt zin in iets anders. 

TILBURG - Geheel passend in een circulair en bourgondisch Tilburg: een gezellig marktje in een mooie Italiaanse tuin voor mensen die hun planten willen ruilen voor een hipper, nieuwer of makkelijker exemplaar. 

Ben jij ook al aan het stekken?

Plantenhangers, moestuin gadgets, oude potjes of gewoon even een terrasje pakken en wat snuffelen? Iedereen is welkom tussen 11.00 en 17.00 uur om een rondje te doen in de mooie tuin van Giardino d’Italia aan de Huibevendreef 22. Makkelijk met de fiets te bereiken via de Reeshofdijk.

Ook zal er een Beethoven Flashmob plaatsvinden midden op de dag. Zo tussen 13.00 en 14.30 uur kun je zomaar verrast worden!

Aanmelden

Er zijn ook nog enkele grote kramen of terrastafeltjes te huur, maar zelf een tafel en stoel of simpelweg een kratje of mandje meenemen kan natuurlijk ook. Voor een grote plaats moet je je wel even aanmelden. Aanmelden als vrijwilliger, voor een kraam of gratis kan via info@opgroenevoet.nlVoor een tafeltje op het terras kun je bellen met 0135902363. 

Het evenement wordt gehouden door Giardino d’Italia en Stichting OpGroeneVoet Tilburg. Meer info: www.opgroenevoet.nl/plantjes-stekjes-ruilen-27-september.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden