<p>Bryan vindt het moeilijk om contact te maken en dat zorgt ervoor dat hij nauwelijks aansluiting heeft bij leeftijdgenoten. </p>

Bryan vindt het moeilijk om contact te maken en dat zorgt ervoor dat hij nauwelijks aansluiting heeft bij leeftijdgenoten.

(Foto: )

Bryan uit Tilburg te zien in nieuw seizoen van 'Wie kent mij nog?'

Tijdens de landelijke ‘Week tegen Eenzaamheid’ deelt de EO de levensverhalen van vijf eenzame mensen. In ‘Wie kent mij nog?’ vertellen zij hoe hun eenzaamheid is ontstaan en hoe het is om eenzaam te zijn. Het zijn aangrijpende portretten van hun leven waarmee de omroep laat zien dat eenzaamheid veel verder gaat dan het ontbreken van sociaal contact. Een van hen is de Tilburgse Bryan (27). Zijn verhaal is vrijdag 9 oktober te zien.

Tilburg - “Naast dat we willen laten zien dat eenzaamheid vele vormen kent, willen we de kijker ook alert maken op mensen die eenzaam zijn”, zegt EO-eindredacteur Arie Rijneveld. “Ik hoop dat zij ook tot actie overgaan en iets doen voor deze eenzamen in hun eigen omgeving.” Via de website eo.nl/wiekentmijnog kunnen kijkers binnenkort contact opnemen met de geportretteerden om hen een hart onder de riem steken. Ook kunnen zij hier binnenkort terecht als ze zelf eenzaam zijn of iets willen doen tegen eenzaamheid.

Bryan start Facebookpagina

In de acht minuten durende portretten vertelt elke avond één van de hoofdpersonen over zijn of haar eenzaamheid en de strijd om hieruit te komen. Een van heb is de 27-jarige Bryan Vreijsen. Hij werkt als vakkenvuller bij de AH. Als hij zijn collega’s met enthousiasme hoort praten over plannen die ze hebben voor het weekend, voelt hij zich een buitenstaander. Contact maken vindt Bryan moeilijk en dat zorgt ervoor dat hij nauwelijks aansluiting heeft bij leeftijdgenoten. Bryan besluit in actie te komen en start een Facebookpagina voor eenzame jongeren. Helaas maakt het hem niet minder eenzaam. Zijn verhaal is vrijdag 9 oktober om 21.15 uur te zien bij EO op NPO2.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden