Foto: Rabobank

Rabobank Tilburg e.o. halveert aantal kantoren

TILBURG - Van de vier bankkantoren van Rabobank Tilburg en omstreken blijven er na 15 december twee over. De kantoren in Dongen en aan de Westermarkt zijn vanwege corona al gesloten en gaan definitief niet meer open. Dat geldt ook voor het servicepunt van Rabobank in Jan van Besouw in Goirle. De kantoren in Tilburg aan de Spoorlaan en de Heyhoefpromenade in de Reeshof blijven geopend.  

“Het gebruik van mobiel- en internetbankieren heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen”, verklaart directievoorzitter Lilian Damen de sluitingen. “Als gevolg daarvan worden onze bankkantoren minder bezocht.”

Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen met online bankieren geeft de bank workshops. Die zijn vanwege corona tijdelijk stopgezet, maar hoopt Rabobank snel weer op te starten. 

De geldautomaten op de verdwijnende banklocaties gaan weg. In de loop van komend jaar gaat het beheer van deze automaten, net als in de rest van Nederland, over naar Geldmaat. Informatie hierover is te vinden op Geldmaat.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden