<p>Sjors werd tijdens een optreden in Den Bosch verrast met de boodschap van zijn winst.</p>

Sjors werd tijdens een optreden in Den Bosch verrast met de boodschap van zijn winst.

(Foto: )

Tilburger Sjors de Haas (weer) winnaar van Brabantse Kunstbende ‘Muziek’

 TILBURG - Voor de tweede keer is het Tilburger Sjors de Haas gelukt om bij de Brabantse voorronde van de Kunstbende als winnaar in de categorie ‘Muziek’ te eindigen. Dat betekent dat De Haas Tilburg en Brabant vertegenwoordigt bij de landelijke Young Creators Festival van Kunstbende in de Westergasfabriek in Amsterdam op 7 en 8 november. In 2018 wist Sjors ook al de provinciale voorronde te winnen.

Vanwege de publieksbeperkingen was er geen gezamenlijke prijsuitreiking. Daarom reed de Kunstbende op 27 september door heel Brabant om de finalisten te verrassen. Tijdens een optreden in Den Bosch werd Sjors ‘overvallen’ door singer/songwriter en presenator Rens Polman, die hem vertelde dat hij in ‘de Westergas’  staat. Bekijk in het filmpje hieronder hoe dat ging:

DJ werd derde
De voorronde van Sjors was op 20 september in de Verkadefabriek in Den Bosch zonder publiek. Maar omdat de hele voorronde, met alle deelnames in de categorieën Dans, DJ, Fashion, Muziek, Taal en Theater live werd uitgezonden keken er meer mensen mee dan ooit. Een professionele jury beoordeelde de acts en koos Sjors als winnaar in de categorie Muziek. Uit onze stad viel er nog een deelnemer in de prijzen: Jason van Stiphout werd derde in de categorie DJ.  

De finale waarin Sjors de Haas onze stad en provincie vertegenwoordigt is op 7 en 8 november te volgen via www.kunstbende.nl.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden