<p>Jongeren maken de stad! Wil je je idee komen pitchen op donderdag 29 oktober? Meld je aan via <a href="//www.stadsmakers013.nl">stadsmakers013.nl</a>. Live meekijken naar de pitches op 29 oktober kan via <a href="//facebook.com/stadsmakers013">facebook.com/stadsmakers013</a> vanaf 19:30 uur.</p>

Jongeren maken de stad! Wil je je idee komen pitchen op donderdag 29 oktober? Meld je aan via stadsmakers013.nl. Live meekijken naar de pitches op 29 oktober kan via facebook.com/stadsmakers013 vanaf 19:30 uur.

(Foto: )

Jongeren Pitch Night gaat door met online publiek

TILBURG - De derde editie van Jongeren Pitch Night op 29 oktober bij het Factorium gaat door in een licht aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen. Donderdagavond 29 oktober vertellen tien Tilburgse jongeren op het podium van Factorium Tilburg hun projectideeën waarmee ze de stad nóg toffer willen maken.

“We vinden het op dit moment niet gepast om een publieksevenement te organiseren”, aldus de organisatie. “Daarom passen we het geheel aan en focussen we ons op een vette en interactieve livestream. Gecombineerd met de jury, de hosts en de organisatie die bij de opnames aanwezig zijn, komen we aan een acceptabel aantal mensen. Met hen samen gaan we er een tof geheel van maken voor de kijkers thuis!” 

Het publiek kijkt vanuit huis mee vanaf 19.30 uur via de livestream op facebook.com/stadsmakers013. Jongeren die hun idee willen pitchen melden zich aan via stadsmakers013.nl. Het idee voor de Jongeren Pitch Night is ontstaan tijdens een brainstormbijeenkomst van jongeren en raadsleden. De Jongeren Pitch Night wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg en de realisatie van de Pitch Night gebeurt door Stadsmakers013, een project van Jongerenwerk R-Newt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden