Kerstkaartenactie voor ouderen


<p>Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)</p>

Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)

(Foto: Sandra Zeilstra)

Kerstkaartenactie voor ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Tilburg een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Tilburg ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen?

Grote stapel kerstwensen
Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van De Zonnehof en De Wever in Tilburg verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen
Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij De Wever en De Zonnehof terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go.nl
Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

Knutselen
We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in via tilburg@indebuurt.nl.

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar:

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie
indebuurt Tilburg
Lange Nieuwstraat 158
5041 DJ Tilburg

Kaarten zelf inleveren
Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten vanaf uiterlijk vrijdag 20 november afgeven bij Albert Heijn Westermarkt, Westermarkt 17, of Zowiezo, Daniël Jos Jittastraat 16. Je kaarten doe je hier in de speciale indebuurt-brievenbus.

Berichtje terug
Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden






Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?



Reageren!