Filosofische ‘first dates’ bij Salon de l’Amour


Foto:

Filosofische ‘first dates’ bij Salon de l’Amour

TILBURG - Voor mensen die op zoek zijn naar de liefde, maar Tinder te oppervlakkig vinden komt Krakers Tilburg met ‘Salon de l’Amour’. Een date-event à la het tv-programma First Dates. Maar dan zonder camera’s en mét enige filosofische diepgang.  

Hou je van ananas? Welk Winnie de Poeh karakter ben jij? En is God dood? De Krakers hebben een vragenlijst samengesteld om daters aan hun voorbestemde lotgenoot te koppelen. Tijdens het evenement worden ze vermaakt met filosofische verdieping over de liefde, eten en dringen en leren ze elkaars diepste gedachten kennen.

Dit initiatief komt uit de koker van De Vage Bond. Een gelegenheidsgenootschap met filosoof Arthur Kok en vers afgestudeerde filosofen Arjen Ploeger en Sophie Sanders. Samen nemen zij de zware taak op zich om filosofie van haar stoffig imago te ontdoen. De deadline om je aan te melden en de vragenlijst in te vullen is 21 januari. Een week later maken organisatoren Arjen en Sophie bekend welke matches ze hebben gevonden. Aanmelden is dus geen garantie voor een date. Het evenement vindt onder voorbehoud plaats op zondag 14 februari. Of dat doorgaat is nog afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. 

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer info & programma: www.denieuwevorst.nl/krakers

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?Reageren!