<p>Brabant Luidkeels in 2019.</p>

Brabant Luidkeels in 2019.

(Foto: Geeke van Dijck )

Brabant Luidkeels 2021; live en online vanuit Tilburg

TILBURG - Korenveld houdt zaterdag 6 en zondag 7 maart de provinciale zangersdagen van ‘Brabant Luidkeels’. Het streven is om driehonderd zangers uit de gehele provincie dat weekend te laten deelnemen aan workshops, individueel of in koorverband.

Zij beleven een dag met zang en informatie voor alle leeftijden en niveaus. Allerlei genres komen aan bod, van klassiek tot pop en er is een speciaal programma voor kinderkoren. Door de coronacrisis is de mogelijkheid tot zingen zeer beperkt. Brabant Luidkeels heeft hierop ingespeeld door het overgrote deel van de workshops online aan te bieden. In Tilburg zijn enkele live workshops voor koren, met in achtneming van alle coronavoorschriften. Maar het zwaartepunt ligt deze editie van Brabant Luidkeels op de online workshops.

Gedurende deze dagen zijn er meerdere workshops over onderwerpen zoals koorregie, opera, koorvorming, stembevrijding, improvisatie met vocal painting, ritme & maat, Lax Vox en zangtechniek. De live-workshops vinden plaats tussen in Factorium Tilburg, voor de kinderen is er een speciaal programma op de zaterdag in CHV Noordkade in Veghel.

Aanmelden kan via www.korenveld-brabant.nl/luidkeels

Deze dag wordt georganiseerd door Korenveld, een samenwerkingsverband van meerdere organisaties die zich sterk maken voor de koorzang in Brabant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden