Foto:

Stagiaires in actie voor De Oliemeulen

TILBURG - Dierenpark De Oliemeulen voert vanaf maandag 11 januari de hele week actie om geld in te zamelen. Elke dag zal er een andere actie zijn, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: Dierenpark De Oliemeulen door de lockdown heen helpen. De acties kunnen gevolgd worden via de Facebook- of Instagrampagina.

Sinds de eerste lockdown heeft De Oliemeulen al veel tegenslagen gehad, maar met deze derde sluiting is de wanhoop nabij. Want hoe houd je 750 dieren in leven als er nauwelijks inkomsten zijn? 

De actie is opgezet door stagiairs van het dierenpark. Dierverzorger Bastiënne Meulenbroek: “Ondanks alle lieve mensen die hebben gedoneerd of een dier hebben geadopteerd, blijft het voor De Oliemeulen erg lastig om het hoofd boven water te houden. Studenten die stage lopen bij Dierenpark De Oliemeulen krijgen dit mee en willen graag iets voor het bedrijf betekenen. Ze kwamen zelf op het idee om een week lang online actie te voeren.”

Tijdens de actieweek zal er bijvoorbeeld een loterij zijn waarbij deelnemers iets heel bijzonders kunnen winnen, waarbij ze de Oliemeulen op een exclusieve manier kunnen bezoeken. Ook het inzamelen van lege plastic flessen en een fundraiser met ludieke acties bij behaalde streefbedragen staan op de agenda tijdens de actieweek.

Houd voor de actieweek januari de Facebook- en Instagrampagina van Dierenpark De Oliemeulen in de gaten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden