Meer klassiek in de concertzaal van Theaters Tilburg


<p>Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg, Frank Adams, dirigent Kamerata Zuid en Marieke Machado-Veekens, zakelijk leider van Kamerata Zuid </p>

Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg, Frank Adams, dirigent Kamerata Zuid en Marieke Machado-Veekens, zakelijk leider van Kamerata Zuid

(Foto: Jostijn Ligtvoet)

Meer klassiek in de concertzaal van Theaters Tilburg

TILBURG - Meer vernieuwende klassieke muziek in de concertzaal van Theaters Tilburg: dat is de gezamenlijke ambitie van het Tilburgse kamerorkest Kamerata Zuid en Theaters Tilburg. Daartoe zetten theaterdirecteur Rob van Steen en Marieke Machado-Veekens, zakelijk leider van Kamerata Zuid, hun handtekeningen onder een convenant.

Dat convenant beoogt een intensievere samenwerking tussen beide organisaties op het gebied van ontwikkeling van muzikale producties, programmering en publieksbereik.

Samenwerking met Theaters Tilburg was er al voor het muziekgezelschap, dat in 2016 is opgericht door de Tilburgse dirigent Frank Adams en muziekliefhebber Niels Verweij. De Tilburgse concertzaal is de vaste thuisbasis waar het orkest repeteert en nieuwe producties ontwikkelt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden