<p>Dit soort plaatjes willen we &nbsp;zien. Maar voorlopig zit dat er nog niet in.&nbsp;</p>

Dit soort plaatjes willen we  zien. Maar voorlopig zit dat er nog niet in. 

(Foto: )

Verbeeten Challenge afgelast: ‘April komt te snel’

De jaarlijkse Verbeeten Challenge, een sportevenement dat geld ophaalt voor onderzoek naar kanker, gaat dit jaar niet door. ‘April komt te snel voor dit event’, zegt voorzitter Frank Molkenboer. 

Tilburg - Het sportevenement zou op 11 april in Tilburg en Breda worden gehouden. Maar, “Helaas houdt het coronavirus ons nog altijd in zijn greep”, aldus Molkenboer, die alvast nadenkt over een herkansing. “Afhankelijk van de maatregelen kijken we hoe we in 2021 toch op gepaste wijze actief kunnen zijn op weg naar weer een volwaardige Challenge.”

“Helaas houdt het coronavirus ons nog altijd in zijn greep”

Inschrijving blijft staan

Voor de mensen die zich al hebben ingeschreven voor de Challenge, blijft de aanmelding geldig. Mensen die alsnog willen meedoen hebben nu langer de tijd om zich in te schrijven en voor te bereiden. Hoe je kan inschrijven, wordt uitgelegd op de website van de Verbeeten Challenge.  

Skeeleren

Zodra het veilig en volwaardig kan, gaat de Verbeeten Challenge alsnog door. En lopen of fietsen of skeeleren of bootcampen mensen in Breda en Tilburg om geld op te halen voor onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethoden van kanker. Het Verbeeten Fonds zamelt daarvoor geld in voor het Instituut Verbeeten, een regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden