Taalhuis Tilburg brengt de verkiezingskrant in eenvoudige taal naar je toe

Foto:

Nederlanders mogen op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart naar de stembus voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Een keuze maken kan al lastig zijn, zeker als je niet goed kunt lezen of met de computer overweg kan. Daarom komt Taalhuis Tilburg met een verkiezingskrant in begrijpelijke taal.

Tilburg - Een keuze maken is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je niet zo goed kunt lezen of met de computer kan werken. Dan is het bijvoorbeeld moeilijk om op internet op te zoeken waar politieke partijen voor staan. Of om een stembiljet te begrijpen. Daarom is er de verkiezingskrant in eenvoudige taal. In de krant staat wat de Tweede Kamer doet, hoe stemmen werkt en wat wel en niet mag bij stemmen. Het Taalhuis Tilburg brengt de verkiezingskrant persoonlijk bij je langs.

Neem contact op met het Taalhuis

Wil je de krant voor jezelf of iemand anders ontvangen? Bel of app naar het Taalhuis in Tilburg (06 86877429) of stuur een berichtje naar tilburg@taalhuismb.nl. Neem ook gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over beter leren lezen, schrijven, rekenen en computeren. Daar is het Taalhuis Tilburg voor.

Meer weten over stemmen

Liever geen krant, maar wil je wel meer weten over stemmen? De website hoewerktstemmen.nl geeft met filmpjes en gesproken tekst op eenvoudige manier uitleg over de verkiezingen en stemmen. Op kieskompas.steffie.nl kun je uitvinden welke politieke partij bij jou past.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden