<p>Hier wordt op 15, 16 en 17 gestemd. Geen instrumenten dit keer, maar voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer.&nbsp;</p>

Hier wordt op 15, 16 en 17 gestemd. Geen instrumenten dit keer, maar voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer. 

(Foto: William Van Der Voort)

Eerst stemmen, dan shinen op het podium van 013

013 Poppodium is op 15, 16 en 17 maart een stembureau voor Tweede Kamerverkiezingen. Van 07.30 tot 21.00 ‘s avonds kan je op deze dagen je stem uitbrengen en daarna een rondleiding krijgen door 013. Met een fotomomentje op het podium. 

Tilburg - “Stemmen is een belangrijk recht”, vindt 013-directeur Frens Frijns. “Met 013 dragen we hier aan bij door tijdens deze dagen een stemlocatie voor jongeren op te zetten. Met een speciaal fotomoment tijdens de ‘Stem als een Ster route’ staan de stemmers bij ons letterlijk in de spotlight en hebben ze een mooi aandenken dat ze kunnen delen.” 

Om overal in Tilburg te kunnen stemmen ontvangen Tilburgers uiterlijk 3 maart een stempas. Deze stempas toont aan dat je gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kan je geen stem uitbrengen. Neem om te stemmen je stempas en een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee. Het legitimatiebewijs mag maximaal 5 jaar zijn verlopen.

Kijk voor alle aanvullende informatie over stemmen in Tilburg op de website van de gemeente Tilburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden