Biezenmortel gaat op miljoenenjacht

Een spannend vooruitzicht voor vijf inwoners van Biezenmortel uit postcodegebied 5074. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Biezenmortel daadwerkelijk in de prijzen vallen, is aanstaande zondag 7 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Biezenmortel - Nicole (49) uit Biezenmortel is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio in Amsterdam: “Ik vind het heel spannend! Ik hoop dat ik mijn haar een beetje fatsoenlijk krijg, want we konden natuurlijk een lange tijd niet naar de kapper.” Ellen hoopt met een leuke prijs naar huis te gaan: “Ik ben precies over een week jarig dus het zou leuk zijn als ik een mooi verjaardagscadeau mee naar huis kan nemen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik ga genieten van de ervaring!”

Geen vijftig, maar vijf

Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden