Foto:

Libros para Matagalpa: Stedenband Tilburg-Matagalpa verkoopt boeken

Normaalgesproken zetten de mensen van Stedenband Tilburg-Matagalpa evenementen op touw om op die manier geld in te zamelen voor hun werk in het Centraal-Amerikaanse land Nicaragua. Omdat die niet door kunnengaan, slaat de Stedenband een andere weg in: ze verkoopt online boeken.

Tilburg - In de zoektocht naar mogelijkheden voor coronaproof activiteiten, kwam de Stedenband Tilburg-Matagalpa op het idee om een online boekwinkel op te zetten. De opbrengst komt ten goede aan de projecten in Matagalpa. De Stedenband werkt al jaren samen met de stichting ‘Boek winst’, die de grote voorraad boeken nu niet op markten kan verkopen, maar graag meewerkt aan dit nieuwe initiatief.

Thuisbezorgd

Een keur aan tweedehands boeken is te vinden in de winkel Boeken Matagalpa op de website van Boekwinkeltjes. Veel romans, maar ook mooie kinderboeken en een deel non-fictie. Vrijwilligers runnen de winkel vanuit huis. Voor inwoners van Tilburg en omstreken is er een extra service: de bestellingen worden voor 1 euro aan huis bezorgd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden