<p>Marc Raaijmakers, Tomi Lipovac, Zakaria Ahmet en Martijn van Beek.</p>

Marc Raaijmakers, Tomi Lipovac, Zakaria Ahmet en Martijn van Beek.

Mega Occasion Centrum Van Mossel is heropend

Tilburg - Na een grote verbouwing is het Mega Occasion Centrum van Autobedrijf Van Mossel op industrieterrein Kraaiven klaar voor de toekomst. LED-verlichting geeft zo’n driehonderd occasions bij Van Mossel een duurzame glans. Een verlaagd plafond en kleurrijke zitjes geven het autobedrijf een nieuwe uitstraling, dat wil laten zien dat een groot pand ook gezellig kan zijn. “Het sfeervolle interieur voldoet aan alle hedendaagse eisen”, zegt vestigingsdirecteur Martijn van Beek die op tweede paasdag de eerste autokopers in het vernieuwde pand met gebak ontving. “Het sluit naadloos aan op ons gastheerschap.”

Niet alleen in Tilburg is een occasiondealer van Autobedrijf Van Mossel verbouwd. Ook Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft onlangs een facelift gehad. Daar wachten zo’n 125 auto’s op een nieuwe eigenaar. “Een feest voor de liefhebbers en gebruikers van deze categorie auto’s”, zegt vestigingsdirecteur Bas Daanen. Als liefhebber heeft hij uiteraard zijn voorkeur, een Alfa Romeo Stelvio 4x4. “Mijn voorkeur staat hier niet centraal”, lacht hij. “We richten ons op de outdoorkwaliteiten die de koper verlangt.”

Een bezoek aan de vestigingen Van Mossel Mega Occasion Centrum Tilburg en Van Mossel Outdoor Occasions kan ingepland worden via de website:

www.vanmossel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden