<p>Kletspotten ONS Tilburg</p>

Kletspotten ONS Tilburg

Lokale politiek verenigt zich: ONS Tilburg en Lokaal Tilburg zoeken samenwerking

TILBURG - Twee lokale Tilburgse politieke partijen, ONS Tilburg en Lokaal Tilburg, zijn aan het onderzoeken op welke manier zij veel meer en beter samen kunnen werken. Het doel is om samen één grote, sterke, lokale partij te vormen met een brede basis in de Tilburgse samenleving. Linda Oerlemans is fractievoorzitter en partijleider van ONS Tilburg en Frans van Aarle is fractievoorzitter en partijleider van Lokaal Tilburg. De partijen hebben gezamenlijk op dit moment twee raadszetels, vier burgerraadsleden en twaalf steunfractieleden.

Overeenkomsten

]De bedoeling is om als één partij mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De voorlopige werknaam is ‘ONS Lokaal Tilburg’. “Het zou geweldig zijn als we onze krachten kunnen bundelen,” zegt Frans van Aarle, “zodat we samen een grotere groep inwoners kunnen vertegenwoordigen.” Linda Oerlemans vult aan: “Natuurlijk zijn we twee verschillende partijen, maar voor ons beiden staan onze inwoners centraal en vinden we dat zij ook actief mogen meebeslissen over wat er voor hen toe doet.”

Lokaal Tilburg en ONS Tilburg willen gaan samen een sterke, brede en diverse partij vormen in het midden van het politieke spectrum, maar vooral midden in de samenleving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden