<p>&#39;Toof Pet in de klas&#39; is een leuk &eacute;n leerzaam e-book waarin alle leerlingen een rol spelen.</p>

'Toof Pet in de klas' is een leuk én leerzaam e-book waarin alle leerlingen een rol spelen.

(Foto: )
Toof Pet

Alle leerlingen spelen een rol in ‘Toof Pet’ in de klas

Sinds enige weken publiceert deze krant op de website verhalen over Toof Pet, de toverpet. Bedenker Jetse Offers brengt nu ook een e-book uit waarin alle leerlingen uit de klas een rol spelen.

Docenten van groep 3, 4, 5 en 6 hoeven alleen maar een lijst met roepnamen en geslacht van alle kinderen uit de klas aan te leveren. De speciale software van Offers genereert daarmee een leuk en leerzaam e-book ‘Toof Pet in de klas’.

Hierin zet elke leerling (maximaal 30) een keer Toof Pet de Toverpet op, kijkt naar een dier en zegt de toverspreuk: ‘Toof, opgelet. Voor heb ik jou opgezet’ en PATS BOEM, het beleeft een leerzaam avontuur in de gedaante van dat dier. Ook alle leerkrachten van die klas doen mee en natuurlijk geeft de schenker van het e-book, de school, de leerkracht(en) of een ouder, de kinderen ook nog een leuke, persoonlijke boodschap mee.

Het e-book (pdf) kost 10 euro en mag vervolgens in het ouderportaal worden klaargezet voor download of worden gemaild naar eenieder die er een rol in speelt. Bij een bestelling voor meer klassen wordt ook nog eens korting verleend. De benodigde leerlingenlijst (Excel) is voor elke leerkracht eenvoudig te downloaden uit het schoolsysteem.

www.toofpet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden