<p>De fietskaarten van VisitBrabant trekken door verschillende delen van Brabant. Ook door de omgeving van Tilburg met diverse themaroutes.&nbsp;</p>

De fietskaarten van VisitBrabant trekken door verschillende delen van Brabant. Ook door de omgeving van Tilburg met diverse themaroutes. 

(Foto: )

Eropuit op de fiets: nieuwe fietskaarten

Nieuwe fietskaarten van Noord-Brabant tonen fietsers de mooiste routes in de provincie. Door Tilburg en omgeving trekken bijvoorbeeld de Van Gogh Fietsroute, de Design Fietsroute en de La Trappe Fietsroute. Ruim vijfduizend kilometer aan bewegwijzerde knooppuntroutes, uitgetekend op vier gedetailleerde routekaarten. Een fietsroute uitstippelen kan met deze fietskaarten, uitgegeven door VisitBrabant Routebureau, beheerder van knooppuntroutes in Brabant.

Tilburg - “Je fietst langs culturele hoogtepunten en door indrukwekkende natuurgebieden”, zegt Fabio Tat van VisitBrabant Routebureau. “Stap zeker ook eens af, want de knooppuntroutes komen langs vele gastvrije horeca waaronder Brabantse Fietscafés.” De fietskaarten bevatten gedetailleerde routeplattegronden met schaal 1:75.000. De afstanden tussen de knooppunten zijn zichtbaar op de kaart, zodat fietsers de lengte van hun fietsroute kunnen bepalen. Onderweg komen ze de welbekende routepanelen tegen die de Brabantse fietsknooppunten markeren, dus verdwalen is er niet bij.

Meest actuele fietskaarten

De Brabantse fietskaarten zijn online verkrijgbaar voor 5,95 euro in de webshop van VisitBrabant. De kaarten zijn ook te koop bij diverse Brabantse VVV-kantoren, Toeristische Informatiepunten en vrijetijdsondernemers in Brabant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden