<p>De TTM clinics is een initiatief van de atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, samen met RUNSHOP Greg van Hest.&nbsp;</p>

De TTM clinics is een initiatief van de atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, samen met RUNSHOP Greg van Hest. 

(Foto: )

Trainen voor de Tilburg Ten Miles

Wie afscheid wil nemen van de coronakilo’s en de conditie wil opkrikken kan op 26 september meedoen met de CZ Tilburg Ten Miles. Iets te hoog gegrepen? Dan kun je je opgeven voor de hardloopclinics die dinsdag 22 juni van start gaan.

Tilburg - Lopers trainen bij de TTM clinics samen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Maar ook als je alleen je conditie wilt verbeteren, kun je meedoen. Met vaste trainingsmomenten en professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: op dinsdagavond trainen we in de prachtige Oude Warande in Tilburg West, op woensdagavond starten we vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Oost. De clinics starten op dinsdag 22 en woensdag 23 juni.

Voor 47,50 euro kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je veertien wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een TTM clinics-trainingsshirt en 10 procent korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 november). 

Kijk voor alle informatie op de website www.ttmclinics.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden