<p>Onlangs vond het opleveringsfeest plaats van de 42 huurwoningen in Den Bogerd, Udenhout. </p>

Onlangs vond het opleveringsfeest plaats van de 42 huurwoningen in Den Bogerd, Udenhout.

Huurwoningen Den Bogerd Udenhout feestelijk opgeleverd

Udenhout - Onlangs vond het opleveringsfeest plaats van de 42 huurwoningen in Den Bogerd, Udenhout. De straten zijn nog niet aangelegd en daarom maakten de bewoners met de benen in de klei kennis met elkaar onder het genot van een frietje en een snack. “Udenhout is een dorp waar mensen voor elkaar zorgen. Daarom is het zo mooi dat in Den Bogerd steeds meer woningen worden gebouwd voor allerlei soorten mensen van verschillende leeftijden, met verschillende inkomens en verschillende woonwensen. Zo wordt Den Bogerd nog meer een wijk waar plaats is voor alle Udenhouters”, aldus wethouder Rolph Dols.
Den Bogerd is een wijk waarin huur- en koopwoningen worden gecombineerd. Ondanks de ligging aan de rand van de dorpskern en nabijheid van natuur, liggen voorzieningen binnen bereik. Ook liggen er scholen in de buurt van deze rustige buurt, wat Den Bogerd met recht een fijne plek maakt voor gezinnen met jonge kinderen. De 42 woningen werden gebouwd in 6 blokken van 7 woningen. Daardoor zijn er 12 hoekwoningen en 30 tussenwoningen. De indeling van alle woningen is gelijk.

Het plan Den Bogerd is een ontwikkeling van GEM Den Bogerd, een samenwerking tussen Gemeente Tilburg, Van der Weegen Bouwontwikkeling en Jansen Bouwontwikkeling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden