<p>&nbsp;Denise Klaassen, afdeling marketing Agristo, zet haar handtekening onder het sponsorcontract.</p>

 Denise Klaassen, afdeling marketing Agristo, zet haar handtekening onder het sponsorcontract.

(Foto: )

Kwartet sponsors tekent bij Tilburg Ten Miles

Tilburg - De afgelopen weken hebben maar liefst 4 partijen hun handtekening gezet onder een (hernieuwd) contract met Midden-Brabants grootste sportevenement de CZ Tilburg Ten Miles. 

Runshop Greg van Hest hernieuwde het contract voor een jaar. De hardloopspeciaalzaak van Tilburg wil graag weer betrokken zijn bij het evenement waarvan de 10 km en 10 EM langs de winkel komen.

SG De Rooi Pannen participeert ook al meerdere jaren. Voor de studenten van de diverse opleidingen is de TTM een prima decor voor een stage bij een groot evenement. Vanaf het najaar 2021 is de Rooi Pannen ook weer de ‘thuisbasis’ voor de bijeenkomsten van de kerngroep van de organisatie.

Fujifilm Manufacturing BV verbindt zijn naam opnieuw aan de businessrun. Het bedrijf is een van de trouwste partners van de Tilburg Ten Miles en onderstreept daarmee de verbintenis die het heeft met stad en regio. Fujifim speekt ook een rol bij de fotografie van de businessteams en verzorgt de crew shirts van de 600 vrijwilligers.

Nieuw in dit gezelschap is Agristo Nederland. “Al 20 jaar maken wij met plezier frietjes in Tilburg. Dit gebeurt allemaal onder Private Label, wat betekent dat je de naam Agristo niet tegen zal komen op een zak frietjes. Ze worden echt gemaakt op naam van de klant! Daarom wil Agristo haar naam op een andere manier laden, en hoe kan dat beter door het sponsoren van een mooi hardloopevenement in het eigen Tilburg”, aldus Denise Klaassen van de Marketing van Agristo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden