<p>Hartelijk gefeliciteerd aan alle geslaagde leerlingen van het Biezonderwijs!</p>

Hartelijk gefeliciteerd aan alle geslaagde leerlingen van het Biezonderwijs!

(Foto: )

Biezonderwijs viert feest

TILBURG - Veel eindexamenleerlingen missen door corona een afsluitend schoolfeest of gala. Dat geldt ook voor leerlingen van de middelbare scholen van Biezonderwijs in Tilburg en Goirle. Medewerkers hebben daarom alles op alles gezet om er toch een onvergetelijke bijeenkomst van te maken met én voor leerlingen. En met succes!

Personeel van de Biezonderwijs scholen De Keyzer, De Bodde, Parcours en Praktijkcollege Tilburg was afgelopen weken druk met de voorbereidingen van de schoolverlatersbijeenkomsten. Alles werd uit de kast gehaald om er een geweldig afscheid van te maken, compleet met rode loper, ballonnenbogen en persoonlijke aandacht voor iedere leerling en de behaalde prestaties. 

Ook leerling Milan de Kock (18) had een fantastische avond, vertelt zijn vader Ferenc. Milan heeft zes jaar op De Bodde gezeten. “Milan is altijd met heel veel plezier naar school gegaan. We vonden de schoolverlaters-avond bij De Bodde heel bijzonder, ze hadden er duidelijk veel werk van gemaakt. Het was ook heel leuk dat er veel leraren bij waren.”

Ook bij Parcours en Praktijkcollege Tilburg rolden ze de rode loper uit. Docenten van De Keyzer gingen zelfs met een mini pop-up diploma-uitreiking bij leerlingen thuis op bezoek.

Voorzitter College van Bestuur Gijs de Bont: “We zijn enorm trots op alle leerlingen die nu een volgende stap zetten. Het was toch weer een gek schooljaar voor iedereen. Als we dan zien hoeveel leerlingen met een prachtig diploma of certificaat onze scholen verlaten, dan is dat een geweldige prestatie!”

Biezonderwijs bestaat uit 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar en Expertisecentrum De Kracht. De scholen zijn gespecialiseerd in het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden