Foto:

ZomerSmaak op 16 september bij GroeiTuin013

GroeiTuin013 houdt, in samenwerking met 013Food, nog één smaakvolle ZomerSmaak editie dit jaar. De editie van 15 juli kon door heftige regen niet doorgaan. Op 16 september is er een nieuwe kans voor iedereen die houdt van vers van dichtbij! Kom tussen 18.00 tot 21.00 uur ‘shoppen’ bij gezellige kraampjes op deze (na) zomerse lokale streek proeverij/-markt op de nieuwe locatie van de tuin aan de Reeshofdijk. Op het sfeervolle marktplein kun je je verse aankopen coronaproof nuttigen. Geniet van o.a. brood, wijn, bier, pizza, biologische groenten, crêpes, (biologisch) vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische) maaltijden of hapjes en verse soep. Lekker én gezond!

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt en het vervolg op StadsTuinderij Piushaven: stadslandbouw met sociale impact waar verbinding en participatie centraal staan. GroeiTuin013 is gevestigd aan de Reeshofdijk 30 en levert een unieke bijdrage aan Stadsbos013. Deelnemers 2021 Er is een grote diversiteit aan streekproducten te vinden bij de kramen van Bioboerderij ’t Schop, Broodje Aap & Linke Soep, Stadsimker Beezzzz, Zuiderzwam, De Groene Chef, Te Pizza, De Smaak van Hier, 013Food, The Art of Tea, Crêperie natuurlijk, Wens Natuurlijk, Green Bag Lady, Wijngaard Dassemus, Vergeten fruit, Bierbrouwers ’t Mag en De Blauwe Ketel, de Kerkhovense Molen en onze eigen kraam natuurlijk.

Geniet van sfeervolle akoestische livemuziek

16 September kan iedereen genieten van de gezellige muziek van Klezmania; van gipsy, tango’s tot Franse chansons.

Over 013 Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013 Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden-Brabant. Dat doet 013 Food door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten. De foodprojecten die 013 Food ondersteunt richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Tot de partners van 013 Food behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. Zie ook www.013food.nl

Voor meer informatie en het volledige programma zie www.groeituin013.nl Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen en is er bij de toegang een bewijs (corona check app of gele boekje) nodig.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden