Kalender Dorpsleven Udenhout en Biezenmortel 2022

De kalender Dorpsleven Udenhout en Biezenmortel wordt voor de 45e keer gepresenteerd door Stichting Scouting Udenhout.

Op de voorpagina staat ook dit jaar een bekende “Udenhouter”. Iemand die een sterke band met Udenhout en Biezenmortel heeft. De plaats waar de foto is genomen past ook goed bij deze persoon. Verder is erin de kalender aandacht geschonken aan de oudere maar zeker ook aan de recentere geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel. Zo is de kalender aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Bij de 45e kalender

Ondanks de coronaperikelen is de kalendercommissie er toch in geslaagd een gevarieerde kalender samen te stellen. De commissie start in oktober met het verzamelen van ideeën en foto’s voor de kalender. Dan volgt het zoeken naar namen en het samenstellen van de teksten.

De jeugdleden van scouting St. Lambertus zullen de nieuwe kalender huis aan huis aanbieden vanaf dinsdag 14 september tot en met zaterdag18 september. Natuurlijk houden we rekening met de covid19-maatregelen.

Vanaf maandag 20 september is de kalender te koop voor € 4,50 op de bekende verkooppunten. Voor Udenhout zijn dat: Fotogalerie Angelique, Hoppenbrouwers Electro World, zorgcentrum Eikelaar, TOP1TOYS – Nogmaals, Ijshoeve Uijlenborch en Heemcentrum ‘t Schoor. In Oisterwijk is de kalender verkrijgbaar op Pastoor van Rijckelstraat 3.

Door de coronamaatregelen kan men minder huis aan huis verkopen. Wie er zeker van wil zijn dat men de kalender ontvangt stuurt een mailtje naar kalender@scoutingudenhout.nl. De kalender wordt dan met een nota aan huis bezorgd.

Eerste exemplaar

Op donderdag 9 september zal het eerste exemplaar van de 45e kalender worden aangeboden. Zoals gebruikelijk heeft Scouting St.-Lambertus Udenhout hiervoor weer een bijeenkomst in voorbereiding, waaraan de verschillende speltakken hun medewerking zullen geven. In verband met Covid19 is de bijeenkomst enkel voor genodigden. Wie de nieuwe kalender in ontvangst mag nemen is nog een verrassing.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden