Logo stadsnieuws.nl


Expositie in de Gulden Akker te Goirle

Expositie Tonnie Clemmink-van den Hoek en haar vader Jan van den Hoek

Tonnie kreeg reeds op jonge leeftijd les van haar vader. Zij richtte haar aandacht met name op figuur- en portrettekenen. Daarnaast had ze veel aandacht voor dieren. Nadat haar vader overleden was is Tonnie helemaal voor het schilderen gegaan.

Werk van Tonnie was eerder te bezichtigen in het gemeentehuis van Hilvarenbeek (Wandelgangen), in de kerk van Woudrichem, in de Clossenborch te Hilvarenbeek en in Villa Pastorie in Tilburg.

Tevens was werk van haar te zien op kunstmarkten onder andere in Berkel-Enschot, in Tilburg en in Terneuzen. Daarnaast heeft Tonnie drie keer meegedaan met Art Eindhoven in het Klokgebouw en een keer aan de kunstdagen in Ahoy Rotterdam. Ook heeft ze meegedaan in de Steenfabriek in Gilze Rijen. Haar werken hangen bij menigeen aan de muur in binnen- en buitenland.

Bij deze expositie in Guldenakker exposeert Tonnie, naast haar eigen werk, ook werk van haar overleden vader. Tonnie is zeer trots op het feit dat ze dat werk kan tonen. Het werk van haar vader onderscheidt zich van het werk van haarzelf, héél anders dus. Vooral zijn Madonna’s verdienen extra aandacht, ze zijn prachtig.

Wilt u meer weten van de schilderijen van Tonnie: www.tonnieclemminckart.nl

Tonnie schildert ook in opdracht.

Voor contact: j.clemminck@telfort.nl of 06-24435767

De expositie van 9 mei tot 11 september 2017, is dagelijks te bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur.

Woonzorgcentrum de Guldenakker, Wittendijk 2, 5051 GB, Goirle.

Reageer als eerste
Meer berichten