Logo stadsnieuws.nl


Johan werd beloond met de welbekende oorkonde, een flesje wijn en een taart. Toen Linda van Voor Tilburg vroeg of Johan nog iets wilde zeggen was hij sprakeloos.
Johan werd beloond met de welbekende oorkonde, een flesje wijn en een taart. Toen Linda van Voor Tilburg vroeg of Johan nog iets wilde zeggen was hij sprakeloos.

Johan Beerens Voedselbankheld

In samenwerking met Voor Tilburg verschijnt in Stadsnieuws maandelijks de Tilburger van de maand. In juni was Johan Beerens de gelukkige Tilburger van de maand. Hij is de logistiek coördinator van de Tilburgse Voedselbank.

Arn van Baest heeft Johan Beerens opgegeven als Tilburg van de maand. Dat heeft hij gedaan omdat Johan zich dag in dag uit inzet voor Tilburg. Op de Facebook-pagina van Voor Tilburg is een live video te zien waarop duidelijk wordt dat Johan geen idee had van zijn nominatie. Ook andere vrijwilligers bij de Voedselbank en op andere plekken in onze stad zijn natuurlijk goud waard. Toch zetten wij Johan graag extra in het zonnetje. Hij heeft het afgelopen jaar persoonlijk een rottijd gehad. Toch heeft hij zich altijd 100 procent ingezet voor de Tilburgse Voedselbank. Hij was er altijd om zaken te regelen voor de vrijwilligers én de cliënten. Zijn inzet was buitengewoon.
De collega's van Johan van de Voedselbank gunnen hem dan ook deze titel. De collega's waren dan ook in groten getale aanwezig bij de uitreiking van de prijs. Johan werd beloond met de welbekende oorkonde, een flesje wijn en een taart. Toen Linda van Voor Tilburg vroeg of Johan nog iets wilde zeggen was hij sprakeloos.
Het filmpje werd afgesloten met een daverend applaus van de vrijwilligers van de Voedselbank. Later reageerde Johan nog op Facebook: "Ik had nooit Tilburger van de maand kunnen worden als de andere vrijwilligers mij niet zo goed gesteund hadden het afgelopen jaar. Jullie zijn toppie! Dank daarvoor!"

Wil jij iemand opgeven als Tilburger van de maand? Dat kan via www.voortilburg.nl, ga naar Tilburger van maand en geef jouw toppertje op.

reageer als eerste
Meer berichten