Logo stadsnieuws.nl


Kijk voor meer informatie op www.roovertscheleij.nl/streekfestijn. foto: Henk Pijnenburg  
Kijk voor meer informatie op www.roovertscheleij.nl/streekfestijn. foto: Henk Pijnenburg   (Foto: Henk Pijnenburg)

Gôolse Geheimen op festijn Roovertsche Leij

In het weekend van 30 september en 1 oktober houdt Natuurpoort Roovertsche Leij samen met haar partners een groots streekfestijn. Op zaterdag is er een theatrale avondwandeling tijdens de Nacht van de Gôolse Geheimen. Het weekend wordt afgesloten met een bruisend streekfestijn, vol aanbieders van streekproducten, muziek en allerlei gratis kinderactiviteiten.

Goirle - Langs het Avonturenpad in het Klim & Avonturenbos maken deelnemers op zaterdag kennis met allerlei nachtdieren, die door acteurs van Griffel Gracht Vermaak worden uitgebeeld. Het evenement start om 19.00 en eindigt om 22.00 uur. Voor dit evenement zijn kaarten voor 3 euro, inclusief broodje wildstoof, te koop bij de Roovertsche Leij.

Na het succes van 2015 hebben Natuurpoort Roovertsche Leij, Brabants Landschap, Rocks 'n Rivers, Gemeente Goirle, en ondernemersverenigingen Land van de Hilver en Stichting Kempen Goed besloten om eens per twee jaar het Roovertsche Leij Streekfestijn voort te zetten.
Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers op zondag 1 oktober volop genieten van streekproducten, recreatie, toerisme, natuur en cultuur (ook over de grens). Voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma mét Eco-Challenge. Geniet van de muziek onder het genot van een heerlijk drankje of gerecht op het terras van Natuurpoort Roovertsche Leij.

Reageer als eerste
Meer berichten