Logo stadsnieuws.nl


Van Mossel,
Van Mossel,

Voorraaduitverkoop bij Van Mossel: alle merken

'Veel voordeel', 'Actieweekend', 'Op=Op' en 'Nog dezelfde week rijden". Het zijn de sleutels, die Van Mossel komend weekend hanteert aan de Kraaivenstraat in Tilburg. Van Mossel heeft op 7 en 8 oktober in de vestigingen in Tilburg een grote voorraad-uitverkoop op het programma staan. Het betreft alle merken van Van Mossel (VW, Audi, VW Bedrijfswagens, Opel, Ford).

Tilburg - Ook in het Mega Occasion Centrum (MOC's) is veel voordeel van kracht op het aanbod. Bij alle merken is het instappen en direct rijden (binnen een week) in de voorraadauto naar keuze. Voor Ford en Opel geldt dat de korting bij aanschaf van een voorraadauto kan oplopen tot wel 4.000 euro. Het gaat om (beperkte) aantallen van de meest populaire modellen. Denk aan de Ford-modellen KA+, Fiesta, B-Max, Ecosport, Kuga en de Opels KARL, ADAM, Corsa, Crossland X en Mokka X. Allemaal modellen die gloednieuw zijn in het assortiment.

Wat te denken van Ford KA+ en de Opel Crossland X, om eens voorbeelden van modellen te noemen die onlangs toetraden in de betreffende merkrange. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om te profiteren van de voordeel-uitverkoop zijn de Van Mossel-vestigingen in Tilburg op zondag 8 oktober geopend.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox