Logo stadsnieuws.nl


Sven Ratzke komt zoals altijd in opvallende outfits. foto: Erwin Olaf
Sven Ratzke komt zoals altijd in opvallende outfits. foto: Erwin Olaf (Foto: Erwin Olaf)

'Homme Fatale' Sven Ratzke in Theaters Tilburg

Sven Ratzke komt zaterdag 14 oktober naar Theaters Tilburg met de try-out van zijn voorstelling HOMME FATALE. Is het altijd de 'femme' die fataal is, de man verleidt en in het ongeluk stort? De Nederlands-Duitse extravagante Sven Ratzke draait het om en zet de rebellen, buitenbeentjes en oplichters in zijn show centraal.

Tilburg - Wereldwijd heeft Ratzke een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. De sympathieke diva speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. Gelukkig voelt hij zich naast al die grote concertzalen ook erg thuis in Tilburg. Na drie Late Night Shows afgelopen seizoen, komt hij nu naar de schouwburg.
Voor het optreden vroeg hij singer-songwriters om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin hij meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in opvallende outfits. De Franse topontwerper Thierry Mugler ontwerpt de kleding voor deze show.

De voorstelling is om 20.15 uur te zien in de schouwburg. Tickets zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox