Logo stadsnieuws.nl


Van links naar rechts: Alma Mathijsen, Lucas de Waard en Thomas Heerma van Voss.
Van links naar rechts: Alma Mathijsen, Lucas de Waard en Thomas Heerma van Voss. (Foto: Justin Stolwijk)

Drie jonge schrijvers on tour bij Duvelhok

Drie auteurs zijn donderdag 12 oktober te gast bij het Duvelhok in Tilburg. Alma Mathijsen, Lucas de Waard en Thomas Heerma van Voss presenteren hun boeken, lezen voor uit eigen werk, interviewen elkaar en gaan met bezoekers in gesprek.

Tilburg - De drie jonge auteurs brengen het komende boekenseizoen nieuw werk uit. Van schrijver Alma Mathijsen verschijnt de roman 'Vergeet de meisjes'. Van Lucas de Waard kun je de roman 'Kraaien tellen' verwachten en van Thomas Heerma van Voss het non-fictiewerk 'Plaatsvervangers'. Alma Mathijsen (1984) schreef de verhalenbundel Binnen Spelen (2006) en de romans Alles is Carmen (2011) en De grote goede dingen (2014). Lucas de Waard (1984) schreef voor tv en theater en bracht in 2015 zijn debuutroman 'De Kamers' uit bij uitgeverij De geus. Thomas Heerma van Voss (1990, Amsterdam) schreef onder meer de romans De Allestafel (2009) en Stern (2013) en de verhalenbundel De derde persoon (2014). In augustus 2017 verscheen de non-fictie-bundel Plaatsvervangers. Hij publiceert interviews, verhalen en artikelen in onder meer De Groene Amsterdammer en op De Correspondent.

Schrijvers on tour bij Duvelhok begint om 19.30 uur met een boekenmarkt, om 20.00 uur begint het programma. Kaarten zijn à 5 euro te koop bij Gianotten Mutsaers en aan de kassa van Duvelhok.

Meer berichten


Shopbox