Logo stadsnieuws.nl


Lisa ontving de gouden bokaal in de vorm van een garde uit handen van oud-winnaar Lotte Dierick.
Lisa ontving de gouden bokaal in de vorm van een garde uit handen van oud-winnaar Lotte Dierick.

Gouden Gard voor Tilburgse Lisa Mathijssen

De Gouden Gard 2017 is gewonnen door Lisa Mathijssen uit Tilburg. Dat is dinsdagavond 10 oktober bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het Miele Experience Center in Vianen.

Vianen - Lisa sloeg haar handen voor haar mond en de tranen rolden over haar wangen zodra haar naam genoemd wordt. Ze is dé winnares van de Gouden Gard 2017. "Wauw, ik kan het gewoon niet geloven!" Lisa (werkzaam bij Coco & Sebas) ontving de gouden bokaal in de vorm van een garde uit handen van Lotte Dierick, de winnares van vorig jaar.

Het showstuk van Lisa is een ware eyecatcher: een enorme, blauwe dinosaurus van chocolade steelt de show. Dat bleek ook uit de reacties rondom de showtafels én uit het feit dat zij ook de Social Media prijs in de wacht wist te slepen met maar liefst 2013 likes in één uur tijd. Het thema van Lisa's showtafel is prehistorie en dat komt duidelijk tot uiting in de felle kleuren in het showstuk, waarop naast de dinosaurus ook een fossiel en een inktvis zijn geplaatst.

Lisa staat nog te trillen op haar benen als ze na de prijsuitreiking naast haar showtafel plaatsneemt om alle belangstellenden te woord te staan en te poseren voor diverse fotografen. 'Het is echt wauw! Ik het had niet verwacht. Niet omdat ik niet tevreden was met mijn showtafel, maar het niveau van de andere tafels is ook heel hoog."

Meer berichten
Shopbox