Logo stadsnieuws.nl


MVC Udenhout zoekt oud-leden voor reünie

Koninklijke Harmonie MVC uit Udenhout houdt op zaterdag 18 november een grote reünie voor oud-leden van de vereniging. Een praktisch probleem daarbij is dat van veel oud-leden geen (adres)gegevens meer bekend zijn. Vandaar een oproep aan hen om zich aan te melden via 175@harmonie-mvc.nl.

UDENHOUT - De reünie is de laatste activiteit die Koninklijke Harmonie MVC uit Udenhout organiseert in het kader van het 175-jarig bestaan in 2017.

Voor de Koninklijke Harmonie MVC uit Udenhout is 2017 een heel bijzonder jaar. De vereniging vierde op verschillende wijzen het 175-jarig bestaan. Het jaar begon met uitgifte van een boek over de historie van de harmonie (in samenwerking met Heemcentrum 't Schoor). Daarna volgden andere festiviteiten zoals Unents Maestro, de kasteelfeesten en een speciale jeugdactiviteit. Om het feestjaar ook feestelijk af te sluiten, wordt een grote reünie georganiseerd. Verschillende oud-leden zijn hiervoor al benaderd, maar veel kunnen ook niet aangeschreven worden omdat hun gegevens niet meer bekend zijn. Het bestuur is daarom een zoektocht begonnen naar deze oud leden.

Aanmelden
MVC roept dan ook iedereen op die oud-lid is of oud-leden kent, zich aan te laten melden voor de grote reünie. Deze is op zaterdag 18 november in Ontmoetingscentrum ’t Plein, Tongerloplein 1 in Udenhout. De (besloten) avond begint om 20.00 uur en is voor (oud-)leden gratis toegankelijk. Er is een hapje, drankje, muziek maar vooral veel mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en bij te kletsen.

Aanmelden kan eenvoudig door het sturen van een email met daarin naam, adres en woonplaats naar 175@harmonie-mvc.nl.

Meer berichten
Shopbox