Mag-ie komt uit het denkbeeldige plaatsje VEUL. Een gemeenschappelijke overeenkomst van de inwoners is dat ze in ooit in of rondom Tilburg hebben gewoond of daar nog wonen.
Mag-ie komt uit het denkbeeldige plaatsje VEUL. Een gemeenschappelijke overeenkomst van de inwoners is dat ze in ooit in of rondom Tilburg hebben gewoond of daar nog wonen.

Blaozen met Mag-ie bij Amarant

Carnavalsorkest Mag-ie uit Tilburg omschrijft zichzelf als de smaakmaker voor elk feest. Mag-ie treedt overal en nergens op en hield in 2017 voor het eerst samen met Amarant een carnavalsfeest op zaterdagmiddag met medewerking van vele bandjes. "Ook in 2018 gaat we dit weer doen en wel op 10 februari", vertelt woordvoerder Jan Weeterings. "Aanmelden voor dit knalfeest kan via info@mag-ie.nl. Het muziekprogramma zit al helemaal vol. Daar kan niemand meer bij, maar uiteraard nodigen we alle overige orkesten en met name carnavalsverenigingen uit om ons feest te bezoeken. Ben er wel snel bij, want vol is vol!"

Door Ron van Kuijk

TILBURG - De muzikanten van Mag-ie zijn allemaal zo gek als een deur en zeggen zelfs over magische krachten te beschikken. "We hebben bovendien ook weer wat nieuws. We gaan onze magische krachten nog meer verspreiden onder het grote publiek. Vanaf heden zijn er magische pins te koop bij de leden van Mag-ie voor het kleine bedrag van 2,50 euro plus 0,78 euro verzendkosten. Voor ons een groot gebaar want daarvan kunnen wij weer leuke dingen gaan doen zoals bijvoorbeeld nieuwe bladmuziek aanschaffen. Via jan@mag-ie.nl zijn de pins te bestellen. Vanzelfsprekend zijn de pins ook verkrijgbaar tijdens onze optredens. Kijk daarvoor op de website mag-ie.nl", aldus Jan Weeterings.

Terug naar het carnavalsfeest Blaozen met Mag-ie bij Amarant. Jan vertelt hoe dat tot stand is gekomen: "Nadat er jaren geen carnaval meer gevierd was bij Amarant hebben vorig jaar de stoute schoenen aan getrokken en voor de bewoners een groot carnavalsfeest georganiseerd. We hebben vele bevriende orkesten en verenigingen laten komen en de bewoners een geweldige middag bezorgd! Voor carnaval 2018 gaan we het nog grootser aanpakken: meer orkesten, meer muziek, meer feest, meer bitterballen!! De inschrijving voor orkesten zit inmiddels vol en Duo Toe Maar zal de middag afsluiten met een gezellig optreden. Nu hopen we dat heel veel carnavalsvierders de weg naar ons vinden zodat we een grandioos feest kunnen vieren."

Meer berichten
Shopbox