Olympisch meerkampster Nadine Broersen houdt op 23 december een sportief loopevenement in haar woonplaats Dongen: de 'Santa Night Run by Nadine' met 'Spieren voor Spieren' als goed doel.
Olympisch meerkampster Nadine Broersen houdt op 23 december een sportief loopevenement in haar woonplaats Dongen: de 'Santa Night Run by Nadine' met 'Spieren voor Spieren' als goed doel.

'Santa Night Run by Nadine'

Olympisch meerkampster Nadine Broersen houdt op 23 december een sportief loopevenement in haar woonplaats Dongen. Met de 'Santa Night Run by Nadine' wil de topsportster in samenwerking met veel vrijwilligers en sponsoren zoveel mogelijk mensen, maar vooral kinderen, laten ervaren dat bewegen heel leuk kan zijn.

REGIO - Nadine is enthousiast en hoopt heel veel deelnemers en toeschouwers te kunnen begroeten: "Kerstmis, rode mutsen, muziek, licht, samen bewegen en zeker ook gezelligheid komen dan op een bijzondere manier samen. Kortom: een fantastische bewegingservaring voor iedereen!"

Aan het hardloopevenement is ook een goed doel gekoppeld in de vorm van 'Spieren voor spieren' waar Nadine ambassadrice van is.

Tijdens de Santa Night Run is er voor de kids ook volop speelplezier te beleven in de nabij gelegen sportzaal De Salamander waar er verschillende spelletjes worden gedaan, demonstraties worden gegeven en er luchtkussens staan opgesteld.

Er is plaats voor 1500 deelnemers en iedere deelnemer krijgt een kerstmuts, looplampje, en een startnummer (tevens loterijnummer). "Schrijf je dus snel in en doe mee!", aldus Nadine. "Beleving staat deze avond boven presteren."

Voor iedere deelnemer is er ook een leuke 'goodiebag'. De komende weken zal beetje bij beetje duidelijk worden wat daar allemaal in zit. Wees dus snel met opgeven, en zorg dat je er bij bent. Kortom: een super gezellig evenement voor iedereen!

Starttijden/afstanden zijn:


17.30u, 600 m voor groep 1/2 basisschool
17.40u, 600 m voor groep 3/4 basisschool
17.50u, 600 m voor groep 5 t/m 8 basisschool
18.30u, 1400 m vanaf 10 jaar
18.45u, 4200 m vanaf 15 jaar

Inschrijfkosten:
600 m: 3 euro
1400 m: 4,5 euro
4200 m: 6 euro

Inschrijven via inschrijven.nl

Meer berichten
Shopbox