Het centrum van Tilburg is versierd met feestelijke sfeerverlichting, houtsnippers en ruim 350 versierde kerstbomen.
Het centrum van Tilburg is versierd met feestelijke sfeerverlichting, houtsnippers en ruim 350 versierde kerstbomen.

Binnenstad Tilburg in wintersfeer

De koude, donkere maanden zijn weer begonnen, maar Winter in Tilburg zorgt voor veel warmte, sfeer, gezelligheid en winterse activiteiten in de stad. Van 8 december tot en met 1 januari staat het centrum van Tilburg volledig in het teken van een winterse sfeer.

TILBURG - De stad staat in december vol met winterterrassen waar bij een vuurkorf kan worden genoten van een glühwein of warme chocolademelk met een dot slagroom. Bovendien is het centrum versierd met feestelijke sfeerverlichting, houtsnippers en ruim 350 versierde kerstbomen.

Op de koopavonden en koopzondagen bestaat de kans dat een kerstkoor op straat kerstliedjes staat te zingen voor het winkelend publiek. Voor de Heuvelse kerk staat dit jaar de grote kerststal, waar het verhaal van de geboorte van Jezus Christus wordt uitgebeeld.

Ondersteunend aan de winterbeleving in Tilburg staan aan de route op het Pieter Vreedeplein, Heuvel en Piusplein diverse kermisattracties, zoals een familieachtbaan, Vang de Kerstman, een kersttrein en een ouderwetse draaimolen voor de kleintjes. Nieuw dit jaar tijdens Winter in Tilburg is de Tubby Slides, een grote sneeuwglijbaan, die een prominente plek heeft op de Heuvel.

Op 8 december vindt de openingsactiviteit van Winter in Tilburg op de Heuvel plaats. Ook komt de Dwalerij, de zondagochtendmarkt tijdens de zomer in het Dwaalgebied, op 17 december terug met een speciale kersteditie en kan op de Paleisring in het weekend van 23 december een Bohemian Kerst- en Foodtruck Market worden bezocht.

Bekijk voor openingstijden van de kermisattracties en meer info over de markten de website van het event:
www.winterintilburg.nl.

Meer berichten
Shopbox