Voor Tilburg heeft op vrijdag 26 november de Tilburger van de maand oktober in het zonnetje gezet.
Voor Tilburg heeft op vrijdag 26 november de Tilburger van de maand oktober in het zonnetje gezet.

Voor Tilburgs Tilburger van de maand: Gino Capone Resto Van Harte

Voor Tilburg heeft op vrijdag 26 november de Tilburger van de maand oktober in het zonnetje gezet. Het ging om Gino Capone. Hij werkt als vrijwilliger bij Resto Van Harte. Sjan van Vlier vond dat Gino wel een keer in het zonnetje gezet mocht worden en heeft Gino dan ook aangemeld als dé Tilburger van de maand oktober.

Tilburg - Als vrijwilliger zet Gino zich altijd met hart en ziel in om de gasten bij Resto Van Harte een fijne avond te bezorgen. Hij zorgt ervoor dat mensen die minder te besteden hebben toch een keer uit kunnen eten.

Er wordt bij Resto van Harte een driegangen menu geserveerd. Wat waarschijnlijk nog belangrijker is, zijn de sociale contacten voor deze bezoekers van Resto van Harte. Gino zorgt met een leuke toespraak ervoor dat iedereen weet wat hij/zij op zijn bord heeft en dat iedereen zich thuis voelt bij Resto van Harte.

In de live uitzending op Facebook is duidelijk te horen waar het om gaat, Tilburgers voor Tilburgers. Iets wat Voor Tilburg ook van harte ondersteunt. Ook Gino maakt nu natuurlijk kans om Tilburger van het jaar te worden, zoals iedere Tilburger van de maand.

Samen met de lezers van het Stadsnieuws en de volgers van de facebookpagina van Voor Tilburg, gaat de partij deze in maart 2018 uitkiezen.

Heeft u iemand in de omgeving die ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden om zijn of haar goede daden voor de mede Tilburgers. Meld deze held dan aan via de website: www.voortilburg.nl/Tilburger-van-de-maand.

Meer berichten