Ad Peeters is het 600ste lid van KBO Reeshof.
Ad Peeters is het 600ste lid van KBO Reeshof.

KBO Reeshof bereikt mijlpaal

KBO Reeshof blijft maar groeien. Onlangs verwelkomde deze afdeling van de ouderenbond het zeshonderdste lid. Ad Peeters was de gelukkige.

Door Aldert van der Burg

TILBURG - Voorzitter Johan Didden van KBO Reeshof is tevreden over de wijze waarop het ledenaantal van zijn afdeling zich ontwikkelt. "Onze gestelde doelen met betrekking tot het aantrekken van nieuwe leden worden steeds weer bereikt", vertelt hij. "In november vorig jaar kondigden wij aan dat we in maart 500 leden wilden hebben. Voordat maart voorbij was, hadden we er al 515."

Vol optimisme besloot KBO Reeshof om als nieuwe mijlpaal minimaal 600 leden voor het einde van dit jaar te hebben. En ook hier boekte deze actieve afdeling van de ouderenbond succes: op 13 december jongstleden werd de sprong van 598 naar 605 leden gemaakt, dus ook deze keer werd het gestelde doel voortijdig behaald. Didden: "KBO Reeshof is uiteraard verheugd over een dergelijke toename van het ledenaantal. Daarbij is het duidelijk dat haar dynamische aanpak van belangenbehartiging en geboden activiteiten aanslaat. Die aanpak wordt niet alleen geconsolideerd, maar zal nog intensiveren in het komende jaar."

KBO Reeshof is één van de 21 afdelingen van KBO kring Tilburg. Stadsnieuws besteedt regelmatig aandacht aan de initiatieven van deze ouderenbond. Iedere 50-plusser kan er terecht voor zeer uiteenlopende activiteiten. De bond komt daarnaast op voor senioren en behartigt hun belangen. Ieder lid ontvangt tien keer per jaar het magazine 'Ons'. Meer info: www.kbo-kringtilburg.nl, info@kbo-kringtilburg.nl en 06-46244027. Meer info over KBO Reeshof: kbo.reeshof@ziggo.nl.

Meer berichten