Dolfijn uit de as herrezen

Na bijna twee jaar is Dolfijn terug. Naast het bowlen en indoor mini-golf, kunnen de bezoekers nu ook genieten van VR-games en escape rooms. Daarom draagt Dolfijn nu de ondertitel plays to be.

TILBURG - De plays to be is een knipoog naar het vermaak wat Dolfijn haar gasten biedt. Naast 24 bowlingbanen biedt het pand een gamebar met virtual reality games, pool, darten, tafelvoetbal en airhockey. Er zijn twee escape rooms en het indoor mini-golf keert terug met een jungle thema.

Ook is er een vrij toegankelijke kidscorner met klimtoestel. "Niet alles hoeft geld op te leveren", zegt eigenaar Thomas Dol. "We willen ook gewoon een gezellig thuis zijn voor onze gasten. Een ontmoetingsplek voor jong en oud." Ook is er een groot restaurant aanwezig waar men kan steengrillen in combinatie met bowlen. "We hebben het restaurant verdubbeld naar 160 zitplaatsen. En bieden ook een kleine kaart aan." Nieuw is de ondergrondse parkeergarage met 114 plekken voor bezoekers.
"Het aantal leuke reacties dat we krijgen is ongelofelijk. Pas op zulke momenten besef je hoe erg Dolfijn leeft in deze stad."

Meer berichten