Het nieuwe, regionale Ondernemershuis Station88 in Midden-Brabant trapt af met een openingsceremonie voor genodigden gevolgd door een inspirerende openingsweek bomvol praktische workshops en kennissessies voor ambitieuze en nieuwsgierige ondernemers. foto: Jostijn Ligtvoet
Het nieuwe, regionale Ondernemershuis Station88 in Midden-Brabant trapt af met een openingsceremonie voor genodigden gevolgd door een inspirerende openingsweek bomvol praktische workshops en kennissessies voor ambitieuze en nieuwsgierige ondernemers. foto: Jostijn Ligtvoet (Foto: Jostijn Ligtvoet)

Opening Ondernemershuis Station88

Na maanden verbouwen, is op 1 maart 2018, Station88 - Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, officieel geopend. Het voormalig NS werkplaatsgebouw 88 in de Tilburgse Spoorzone heeft onder leiding van vastgoedspecialist Van der Weegen, een bijzondere architectonische metamorfose ondergaan.

TILBURG - Het nieuwe, regionale Ondernemershuis Station88 in Midden-Brabant trapt af met een openingsceremonie voor genodigden gevolgd door een inspirerende openingsweek bomvol praktische workshops en kennissessies voor ambitieuze en nieuwsgierige ondernemers.

De opening symboliseert de regionale krachtenbundeling in Midden-Brabant die is ontstaan op het gebied van ondernemersadvies door dienstverleners en regionale ondernemers. Station88 levert een bijdrage aan het vestigingsklimaat voor starters en groeiende bedrijven.

Officiële opening
Stakeholders, partners en ondernemers geven samen het officiële startschot. Wethouders Erik de Ridder (Economie & Arbeidsmarkt) en Berend de Vries (Spoorzone) en Henk Kielenstijn (afdelingshoofd Economie & Arbeidsmarkt) nemen samen met de partners en regionale ondernemers deel aan de openingsceremonie. Zij dragen samen met Van der Weegen en de manager van Station88, Esther IJzer, en ondernemers uit de regio letterlijk hun steentje bij. Aansluitend vindt een rondleiding voor genodigden plaats langs de hotspots in het gebouw gevolgd door een borrel. Founding partners zijn Midpoint Brabant, Starterslift en Gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Strategisch partners zijn: Rabobanken Midden-Brabant, HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. en VDT advocaten. Business partners zijn onder meer: Leren & Werken, MCSI en Meersuccesonline.nl.

Openingsweek
De officiële opening van Station88 is tevens het startsein voor een openingsweek van 5 tot en met 9 maart. Deze is vrij toegankelijk voor regionale ondernemers. Er wordt onder meer eenlezing gegeven over 'Technologie en Arbeid: een boeiende combinatie' en er zijn diverse praktische workshops over thema's als: financiering, Lean Startup, koude acquisitie, 'Visualiseer je Business op één A4', storytelling en SEO/content marketing. Aanmelden kan via de website www.station88.nl.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op

www.Station88.nl

Meer berichten