foto: Drawing Light by Camiel Donders
foto: Drawing Light by Camiel Donders (Foto: Drawing Light by Camiel Donders)

Line-up Levenslied

Elk jaar komen tienduizenden bezoekers naar de binnenstad om te genieten van het beste wat de Nederlandstalige muziekwereld te bieden heeft tijdens het Jack's Casino Festival van het Levenslied. Daarmee is het één van de populairste evenementen in Tilburg. Veel artiesten worden live begeleid door het Euregio Jeugdorkest. Dit orkest bestaat uit 50 talenten van de Vlaamse en Zuid-Nederlandse conservatoria. Het Festival van het Levenslied vindt plaats op 2 en 3 juni op het Piusplein en de Paleisring in Tilburg.

TILBURG - Op zaterdag staan grote sterren als Rene Schuurmans, Samantha Steenwijk, John de Bever en Ruth Jacott op het podium in de binnenstad en zondag is het de beurt aan hitkanonnen als Django Wagner, Henk Dissel en Tino Martin.

Het Festival van het Levenslied is een gratis toegankelijk 2-daags Nederlandstalig muziekevenement met een groot centraal (openlucht) podium in de binnenstad van Tilburg. Het festival was het eerste officieel gecertificeerde duurzame festival van Noord-Brabant door de stichting Duurzaam Organiseren.

Volledige programma

Zaterdag 2 juni
Corry Konings, Stef Ekkel, Sander Kwarten, Samantha Steenwijk, Wesly Bronckhorst, Rene Schuurmans, Opening orkest, John de Bever, Marianne Weber, Ruth Jacott


Zondag 3 juni

Yosee, Rein Mercha, Patrick Dano, Wesley Klein, Jannes, Django Wagner, Henk Dissel, Opening Orkest, Tino Martin, John West

foto: Camiel Donders

Meer berichten